Logo_impressio
Idt_logo_bn_350
Esteu imprimint:   Icon16_imprimir
Llistat: Llistat de documents de consulta
Núm docs. llistat: 3
Núm docs. imprimint: 3
Ordenats per: Títol asc
Heu cercat:  
Col·lecció : Qualsevol
Llengua : Català


Marcià

Col·lecció: Titelles
Tipologia: Titella
Autoria: Farrés Brothers i Cia / Casas, Alfred
Descripció: Marcià personatge per a l'obra "Vam veure un ovni". Es tracta d'un espectacle sense paraules amb actors, titelles, trastos, música i vídeo. Creació de Jordi Palet, Jordi Farrés i Pep Farrés. va guanyar el Premi Butaca a "altres disciplines teatrals" (era el primer cop que es donava a un espectacle“infantil”) i també el Premi del Públic de la Fira de titelles de Lleida.
Topogràfic: OG-S232
Registre: 511231

Nena i marcià

Col·lecció: Titelles
Tipologia: Titella
Autoria: Farrés Brothers i Cia / Casas, Alfred
Descripció: Nena i marcià asseguts damunt una superfície i un allarga tija per manipular-los a escena per a l'obra "Vam veure un ovni". Es tracta d'un espectacle sense paraules amb actors, titelles, trastos, música i vídeo. Creació de Jordi Palet, Jordi Farrés i Pep Farrés. va guanyar el Premi Butaca a "altres disciplines teatrals" (era el primer cop que es donava a un espectacle“infantil”) i també el Premi del Públic de la Fira de titelles de Lleida.
Topogràfic: OG-S232
Registre: 511230

Ovni

Col·lecció: Titelles
Tipologia: Titella
Autoria: Farrés Brothers i Cia / Casas, Alfred
Descripció: Ovni per a l'obra "Vam veure un ovni". Construït en paper maixé, pintat de color blau gris, amb una finestra en forma d'ull de bou de plàstic transparent en la parts superior que s'obre i es tanca. La zona de la base és oberta per introduir el personatge que tant pot ser l'extraterrestre com el senyor amb bigoti. Es tracta d'un espectacle sense paraules amb actors, titelles, trastos, música i vídeo. Creació de Jordi Palet, Jordi Farrés i Pep Farrés. va guanyar el Premi Butaca a "altres disciplines teatrals" (era el primer cop que es donava a un espectacle“infantil”) i també el Premi del Públic de la Fira de titelles de Lleida.
Topogràfic: OG-S232
Registre: 511229