Logo_impressio
Idt_logo_bn_350
Esteu imprimint:   Icon16_imprimir
Llistat: Llistat de documents de consulta
Núm docs. llistat: 6
Núm docs. imprimint: 6
Ordenats per: Títol asc
Heu cercat:  
Tipologia : Objecte escènic
Col·lecció : Qualsevol


Agulla de pit de Caterina Mancini per Norma

Col·lecció: Objectes
Tipologia: Objecte escènic
Descripció: Actor. Cantant líric. Teatre líric.col.lecció Santiago Vela
Topogràfic: IDC 070
Registre: 520117

Biblioteca de la companyia Vol Ras per l'espectacle Gagmania

Col·lecció: Objectes
Tipologia: Objecte escènic
Autoria: Germans Castells i Planas
Descripció: Armari de dues portes amb prestatgeries plenes de libres de diferents colors, al obrir-les apareix un conjunt de retrats de còmics mediàtics: El Gordo y el flaco (Laurel i Hardy) , ?, Woody Allen, LLoll Bertran, ?, Pepe Rubianes, Charlie Rivel, Alfredo Landa, Charles Chaplin, Mary Santpere, Rowan Atkinson (Mr. Bean), Tortell Poltrona, Albert Boadella, El Tricicle (Carles Sans, Paco Mir), Lina Morgan, Fernando Fernán Gómez, ?, ?, Cantinflas, Els germans Marx, Vol Ras (Joan Sagalés, Joan Faneca, Joan Cusó), Buster Keaton, Joan Capri.
Mides: 2,20x1,75x17 cm
Tècnica/Material: Fusta
Espectacle: Gagmanía. [Teatre de gest]. Compositor/a:Guillem, Ezequiel. Coreògraf:Briansó, Anna. Companyia:Vol·Ras. Direcció:Cruz, Pep. Il·luminació:Navarro, Lluís. So:Ortiz, Jaume. Vestuari:Belart, Antonio. Intèrpret:Segalés, Joan; Faneca, Joan.
Topogràfic: PDL
Registre: 401812

Estri per Cesc Gelabert a El jardiner

Col·lecció: Objectes
Tipologia: Objecte escènic
Autoria: Amat, Frederic, 1952-
Descripció: Lydia Azzopardi. Gelabert-Azzopardi Companyia de Dansa. Gelabert-Azzopardi Companyia de Dansa. Vestuari de Toni Langa, Teatre Lliure i Ankara. Sastreria: Carlota Español. L'espectacle va ser estrenat al Mercat de les Flors de Barcelona el 19 de novembre de 1993.
Espectacle: El jardiner. [Dansa contemporània]. Ballarí:Pérez-Cabrero, Alícia; Martí, Carme; Jodar, Toni; Gómez, Toni; Gelabert, Cesc; Bravo, Francesc; Azzopardi, Lydia. Coreògraf:Gelabert, Cesc. Direcció:Azzopardi, Lydia; Gelabert, Cesc. Escenografia:Amat, Frederic. Il·luminació:Gelabert, Cesc. Vestuari:Amat, Frederic.
Topogràfic: IDCG-S206
Registre: 342171

Ma articulada de la companyia Vol Ras

Col·lecció: Objectes
Tipologia: Objecte escènic
Autoria: Rimbau, Miquel
Descripció: Caixa de fusta en forma de taüt que conté un artefacte en forma de ma i un mecanisme per donar-li moviment. La Mà, és un enginy mecànic que es guarda en una caixa de 180 x 150 i 82 d’alçada dissenyada i produïda per Miquel Rimbau.
Mides: 180x150x82 cm
Tècnica/Material: Fusta
Topogràfic: PDL
Registre: 401813

Maniquí de dona fet a base de teles i paper de la companyia Vol Ras

Col·lecció: Objectes
Tipologia: Objecte escènic
Autoria: Vallvé, Joan Andreu / Casas, Alfred
Descripció: Dissenyat per Joan-Andreu Vallvé i realitzat per Alfred Casas
Tècnica/Material: Fusta
Topogràfic: PDL
Registre: 401816

Urna part de l’instal.lació Prospective Actions (Catalunya 2004-2018) a la Quadrienal de Praga 2019

Col·lecció: Objectes
Tipologia: Objecte escènic
Descripció: Urna per a les eleccions de l'1 d'octubre a Catalunya a favor de la Independència. Està signada per les escenògrafes Laura Clos "Closca" ,Xesca Salvà, i els dramaturgs Marc Villanueva i Pau Masaló, tots ells graduats a l’Institut del Teatre. Els quatre creadors proposen una instal·lació interactiva, on es convida el públic a jugar i prendre consciència sobre els enfrontaments entre les estructures de poder i la societat. La proposta es va desenvolupar a partir del diàleg amb sis escenògrafs catalans com són Cube.bz, Anna Alcubierre, Eugenio Swarzwer, Sílvia Delagneau, Max Glaenzel i Paco Azorín, als quals se’ls va preguntar per sis conflictes urbans succeïts entre el 2004 i el 2018 a Catalunya, que mostren la tensió entre el control policial i les noves formes d’utilitzar i crear espai públic. Els conflictes tractats són l’ocupació el 2004 de la Catedral de Barcelona per part d’immigrants sense papers, les accions d’aturem el Parlament el 2011, el desallotjament de Can Vies el 2014 i el del banc expropiat el 2016, el referèndum de l’1 d’octubre de 2017 i les manifestacions amb motiu de la sentència de la Manada.
Tècnica/Material: Plàstic
Topogràfic: OB-S234
Registre: 511482