Logo_impressio
Idt_logo_bn_350
Esteu imprimint:   Icon16_imprimir
Llistat: Llistat de documents de consulta
Núm docs. llistat: 5
Núm docs. imprimint: 5
Ordenats per: Títol asc
Heu cercat:  
Tipologia : Indumentària
Autoria : Alfonso Díaz
Imatges : 1


Armilla

Col·lecció: Indumentària
Tipologia: Indumentària
Autoria: Alfonso Díaz
Descripció: Segle XX. Armilla inspirada en finals del segle XiX i inicis del segle XX, d'alpaca de seda de color negre llaurat amb dibuixos de puntets brillants de color blanc amb folre de ras natural de color sèpia. Solapes llargues tipus esmòquing es tanca amb tres botons, té dues butxaques amb tapeta, els baixos acaben en punta i s'ajusta per l'esquena amb un passador i una sivella.
Topogràfic: I 283
Registre: 251534

Armilla clàssica

Col·lecció: Indumentària
Tipologia: Indumentària
Autoria: Alfonso Díaz
Descripció: Segle XX. Armilla clàssica de llana llisa de color gris amb folre de sarga per l'esquena i l'interior de color gris fosc.Sense solapes, es tanca amb cinc botons folrats en sarga de color gris, baixos en punta i ajustament per l'esquena amb una cinta i sivella metàl·lica.
Topogràfic: I 391
Registre: 251189

Armilla de cerimònia

Col·lecció: Indumentària
Tipologia: Indumentària
Autoria: Alfonso Díaz
Descripció: Segle XX. Armilla de cerimònia inspirada en finals del segle XIX i inicis del segle XX, de sarga d'estam vella de color os, esquena i folre de sarga rasa del mateix color. Solapes i tancament creuat amb sis botons de nacre, quatre butxaques rectes i ajustament per l'esquena amb un passador amb sivella metàl·lica daurada.
Tècnica/Material: Teixit de sarga
Topogràfic: I 464
Registre: 251256

Uniforme militar

Col·lecció: Indumentària
Tipologia: Indumentària
Autoria: Alfonso Díaz
Data: 25/1/1926
Descripció: Segle XX. Uniforme militar (composat per casaca i pantaló) inspirat en finals del segle XIX i inicis del segle XX, de pany de feltre de color blau, folre de tafetà de color os i faldó de teixit de ras de color vermell. Casaca amb coll de tira rivetejat, tancament creuat amb dues files de botons daurats (dotze en total), solapes adornades amb una tira que porta el dibuix d'una flor de lys, mànigues rectes amb puny fals de galons, quatre botons a la part del darrere del faldó obert per la costura central i rivetejat amb línies rectes de diferents direccions. Pantaló de tall recte i perfils en daurat, es tanca amb bragueta de sis botons, n'hi ha sis més a la cintura pels tirants (no inclosos), té dues butxaques, s'ajusta per l'esquena amb un passador amb sivella metàl·lica i els baixos tenen lligues per passar sota les sabates.
Tècnica/Material: Teixit de feltre, tafetà i ras
Topogràfic: I 385
Registre: 251269

Vestit rural de festa

Col·lecció: Indumentària
Tipologia: Indumentària
Autoria: Alfonso Díaz
Descripció: Segle XX. Vestit rural de festa estil segle XX (composat per jaqueta, pantaló i armilla), de pany de color negre jaspiat, folre de sarga al cos de la jaqueta i mànigues de setí de color cru. Folre de l'armilla amb setí de color cru i reforç de les butxaques del pantaló amb cotó de color os. Jaqueta amb coll i solapes amplies folrades de pany llis de color negre, com també les vores de les dues butxaques, els baixos, les mànigues, les peces circulars dels colzes i el tall central; es tanca amb quatre botons de pasta de color negre. Pantaló tancat amb bragueta que es tanca amb gafets, cintura amb botons i ajustament amb cinta i sivella per darrere, dues butxaques i baixos tancats lateralment amb cinc botons de pasta negra. Armilla sense solapes que es tanca amb quatre botons de pasta de color negre, vores i dues butxaques rivetejades de color negre; ajustament per l'esquena amb una cinta amb sivella metàl·lica.
Tècnica/Material: Teixit de pany
Topogràfic: I 433
Registre: 251041