Logo_impressio
Idt_logo_bn_350
Esteu imprimint:   Icon16_imprimir
Llistat: Llistat de documents de consulta
Núm docs. llistat: 8
Núm docs. imprimint: 8
Ordenats per: Títol asc
Heu cercat:  
Ciutat / País : Madrid
Col·lecció : Qualsevol
Llengua : Castellà


Agraïment del II Certamen Nacional de Danza Monteprincipe a Aurora Pons

Col·lecció: Objectes
Tipologia: Objecte personal
Autoria: Bofill, Josep
Descripció: Escultura. Dansa clàssica. Dansa espanyola. Segle XX. Guardó o premi entregat a Aurora Pons a manera d'agraïment per la seva col·laboració al II Certamen Nacional de Danza Monteprincipe, l'any 1987. Base de fusta en la qual destaca la placa informativa daurada; damunt d'aquesta una roca blanca sobre la qual s'alcen, des d'un únic punt, dues figures amb una gran càrrega dinàmica que s'encaren l'una a l'altra enmig del que podem interpretar com la cosificació de la seva pròpia dansa, que els rodeja en una mar de teles, onades o flames.
Mides: 62 cm
Tècnica/Material: Diversos materials
Topogràfic: OBG-S232
Registre: 427771

Contrasenya de coure del Coliseo Real

Col·lecció: Objectes
Tipologia: Objecte personal
Descripció: Contrasenya de coure amb la qual es podia accedir al Real Coliseo de Carlos III de San Lorenzo del Escorial, inaugurat el 1771. La seva forma recorda a una moneda de l'època. A la cara, en relleu, hi ha la inscripció "Coliseo Real" i l'escut d'Espanya idèntic a les monedes o "pelucones" de Carles III. Al revers, també en relleu, hi ha inscrit: "S 4, N-8", suposadament fent referència a la localitat que tenia la persona dins el teatre: secció 4 i número 8.
Tècnica/Material: Coure
Topogràfic: OB 031
Registre: 462330

Homenatge de la Asociación Cultural por la Danza a Aurora Pons

Col·lecció: Objectes
Tipologia: Objecte personal
Descripció: Escultura. Dansa clàssica. Dansa espanyola. Segle XX. La Asociación Cultural por la Danza de la Comunitat de Madrid va entregar a Aurora Pons aquest guardó o premi en homenatge a la seva espectacular carrera com a ballarina i professora de ball en el si de la Gala del Dia Internacional de la Dansa de 2009. Es tracta d'una original escultura de bronze verd formada per una esfera incompleta que deixa entreveure en el seu interior dues plaques de bronze verd amb inscripcions. En una d'aquestes plaques s'observa el logotip de la Asociación Cultural por la Danza.
Tècnica/Material: Bronze
Topogràfic: OB 029
Registre: 427770

Medalla del Cercle de Belles Arts a Maria Vila

Col·lecció: Objectes
Tipologia: Objecte personal
Descripció: A l'anvers relleu d'efígie clàssica de perfil i la inscripció: Circulo de Bellas Artes. Al revers ninfa de genolls subjecte un recipient fumejant i a sota la inscripció: Maria Vila, 1960. Homenatge. Condecoració. Segle XX.
Mides: 6x4,5 cm
Tècnica/Material: Argent
Topogràfic: OB 022
Registre: 428366

Medalla del mèrit al treball a Maria Vila

Col·lecció: Objectes
Tipologia: Objecte personal
Descripció: En forma ovalada. En la zona inferior neixen dues garlandes d'alzina que encerclen el perímetre fins a l'argolla. A l'interior una franja d'esmalt blava amb la inscripció: Al merito en el trabajo. A la zona central l'escut d' España amb l'àguila. Al revers un relleu amb tres xemeneies que fumegen i els atributs de la indústria, el comerç i el treball, i una inscripció: Decreto de 14 de marzo de 1942. La veta és tota blava i porta una tanca rectangular amb motius florals. Actriu. Segle XIX.
Mides: 10x4 cm
Tècnica/Material: Plata i esmalt
Topogràfic: OB 022
Registre: 430063

Placa de Soci d'Honor de l'Asociación de Autores de Teatro de Josep M. Benet i Jornet

Col·lecció: Objectes
Tipologia: Objecte personal
Descripció: Placa que nombra a Josep Maria Benet i Jornet com a Socio d'Honor de la Asociación de Autores de Teatro, presidida per Jesús Campos García.
Topogràfic: OB 035
Registre: 452166

Premio de Teatro Avilés a Aurora Pons

Col·lecció: Objectes
Tipologia: Objecte personal
Descripció: Placa commemorativa. Dansa clàssica. Dansa espanyola. Segle XX. Premi de teatre Avilés 'Francisco Bances Candamo' entregat a Aurora Pons la temporada 1965-1966. Es tracta d'una placa metàl·lica - col·locada sobre una base de fusta que consta al seu darrer d'un cordill per poder ser subjectada contra paret - en la qual apareixen gravats el nom del premi, la premiada i la temporada, així com l'escut d'Áviles i una representació simbòlica del teatre i la dansa.
Topogràfic: OB 023
Registre: 427777

Premio Nacional de Danza Cultura Viva a Aurora Pons

Col·lecció: Objectes
Tipologia: Objecte personal
Autoria: Mozas Pérez, Gabriel
Descripció: Escultura. Dansa clàssica. Dansa espanyola. Segle XX. Guardó o premi entregat a Aurora Pons en els V Premios Nacionales 'Cultura Viva' de 1996. El premi esta format per una base de pedra, en la qual destaca la placa informativa daurada, damunt la qual s'assenta una escultura de bronze verd que modela el cos d'una dona sense rostre ni extremitats.
Topogràfic: OB 021
Registre: 427773